Service Auto Handels schimb frane

Despre experienta la Service auto Handels Baia Mare

Am fost cu masina la reparat. Cand mergeam pe pavaj, auzeam un zanganit la roata stanga, fata. Am cautat pe net si am gasit service-ul Handels Auto destul de rapid pe harta Google. Am citit niste review-uri bune asa ca am sunat pe la 16:00 si a doua zi la 8 eram cu masina la ei.

In 40 de minute au verificat franele, jocuri sau batai la roti, amortizoare si alte defectiuni vizibile.
Au facut un deviz cu piese ce trebuie sa le comande, urmand sa ma sune sa imi spuna preturile.

Am lasat masina la ei, pentru incarcarea cu freon si verificarea instalatiei de climatizare. Pana acum, am fost la diferite service-uri auto, dar totul era prea inchis, nu prea mi se explica nimic. Faceau exact ce le spuneam eu ca ar fi problema, iar apoi cate-odata revenea deoarece reparau efectul, nu cauza.

La Handels Auto am gasit niste oameni foarte deschisi, gata sa imi explice pe intelesul meu toate problemele gasite. Aceasta abordare mi se pare cea mai transparenta si clara, de aceea si scriu acest articol.
In cateva secunde au testat si nivelul de apa din lichidul de frana. Totodata, mi-au explicat ce probleme pot aparea de la existenta apei in acest lichid: franare mai ineficienta.

Au aparatura performanta si oameni calificati pe postul pe care sunt desemnati. Adica nu e unul care se pricepe la mai multe si isi da si el cu parerea despre ce ar avea masina ta.

Review-urile de pe Google sunt corecte, se ocupa de masina cat mai curand posibil, astfel nu pierzi vremea asteptand. Ce ma mai bucura e faptul ca ei comanda piesele. Nu mai trebuie sa merg la magazine de piese auto si sa caut eu modelul potrivit. In plus, nu trebuie eu sa caut ce marca ar fi mai potrivita pentru piesa respectiva.

M-au mai scutit de un drum (sau mai multe daca e gresita piesa) si pentru asta le voi deveni client fidel.