Geometrie roti, Service Handels Auto

0.0
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Auto transport
  4. »
  5. Piese auto originale
  6. » Geometrie roti, Service Handels Auto
Adresa:
Bulevardul Unirii 43, Baia Mare, Romania 430235
Telefon:

- Alo, v-am gasit pe Firme Baia Mare

0741.044.376
Facebook:
Orar:
Luni 08:00 - 17:00
Marti 08:00 - 17:00
Miercuri 08:00 - 17:00
Joi 08:00 - 17:00
Vineri 08:00 - 17:00
Descriere:

Geometrie roti 3D, statie ITP si service auto cu echipamente de ultima generatie

Handels Auto ofera servicii de geometrie roti 3D in Baia Mare. Aparatura de ultima generatie, asigura un reglaj perfect, chiar si la viteze mari. Oglinzile cu 12 camere confera o viziune 3D reala a geometriei rotilor.

Pe partea de mecanica si electrica, Handels Auto are oameni cu multa experienta multi marca. Asta inseamna ca repara cu aceasi precizie autoturisme VW, Audi, Ford, BMW, Mercedes si cam orice marca de masina aveti.

In curand vom inaugura si serviciul de vopsitorie, care este de asemenea de o calitate inalta. Cabina de vopsit este adusa din Italia si va putea servi celor mai pretentiosi clienti, deoarece are sisteme performante de eliminare vapori. Cabina in care vopsitorul isi face treaba, asigura o calitate exceptionala a rezultatului final.

Pentru Inspectia Tehnica Periodica, Handels Auto foloseste de asemenea aparatura performanta. Astfel, pentru ITP Baia Mare, puteti fi siguri ca autoturismul dumneavoastra este verificat corect. Ce este si mai convenabil, e ca orice problema ati avea, aceasta poate fi rezolvata rapid si eficient in service.

Un alt avantaj este ca noi comandam piesele pentru dumneavoastra. Totodata, va dam cele mai bune sfaturi si explicatii legate de problemele gasite. Rezulta ca scapati de drumuri cautand piese, apoi programarea la un service auto si eventuale greseli in alegerea pieselor sau a mecanicilor care va repara masina.

Noi oferim garantie post reparatie, totul pentru ca voi, clientii nostri sa fiti 100% multumiti de serviciile de care ati beneficiat in service-ul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite un mesaj firmei