Hotel Piscina Spa Loc de joaca Seneca

0.0
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Cazare, Turism
  4. »
  5. Cazare hoteluri moteluri
  6. » Hotel Piscina Spa Loc de joaca Seneca
Adresa:
Strada Mărgeanului 11b, Baia Mare, Romania 430014

- Alo, v-am gasit pe Firme Baia Mare

0262 250 431
Descriere:

Hotel Seneca se afla la intrarea principala in Baia Mare, la doar 3 km de centrul orașului

Hotel Seneca este un hotel de 3 stele și dispune de 95 de camere, single, duble, duble matrimoniale sau triple. Camerele dispun de servicii specifice pentru 3 stele: baie proprie, uscător de păr, minibar, aer condiționat, TV, Wi-Fi gratuit. În plus, autoturismele stau în siguranță în parcarea privată a hotelului.

În incinta hotelului se pot organiza evenimente business. Sala de conferințe modernă este dotată cu video-proiector și sonorizare, dar și un spațiu dedicat pentru coffee break.

Astfel, Hotel Seneca oferă servicii de cazare complete atât pentru clienții care doresc o noapte de odihnă, cât și pentru familii sau grupuri care vor să petreacă un sejur plăcut în Maramureș.

Seneca Spa and Wellness înseamnă pe lângă piscină, un spațiul de relaxare perfect pentru clienții noștri.

Piscina Seneca, SPA and wellness Baia Mare
Este un loc destinat exclusiv relaxării și care generează o stare de bine.

Centrul Spa Seneca pune la dispoziție piscină exterioară cu apă încălzită până la 28 de grade Celsius în timpul sezonului cald, piscină interioară în care temperatura apei este pe tot parcursul anului de 34 de grade Celsius și include numeroase hidromasaje, piscină cu apă sărată, jacuzzi, saună umedă cu aromaterapie și saună uscată. Tot la Seneca Spa &Wellness găsiți și salină, un spațiu benefic pentru sănătatea dumneavoastră, datorită terapiei cu aerosoli.

Pentru copii, am deschis recent locul de joaca Seneca Playground. Acesta este dotat cu jocuri distractive si educative. Copiilor le este pusa la incercare puterea pe jocurile de cățărare și escaladare. Personalul de supraveghere are grijă ca toți copiii să fie în siguranță în incinta locului de joacă Seneca Playground.

Loc de joaca pentru copii, Seneca Playground

Relaxarea și distracția se regăsesc din plin în cadrul centrului Spa, așa că luați-vă prietenii, familia și veniți la Seneca Spa & Wellness. Pentru detalii despre sala de fitness si abonamentele pe care le ofera, intrati pe site-ul SaloaneFrumusete.info. Antrenorii de TRX, pilates, Bootcamp si Cycling va asteapta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite un mesaj firmei