Tipografie Baia Mare Ceconii

0.0
  1. Prima pagina
  2. »
  3. Servicii, Intermedieri
  4. »
  5. Publicitate materiale promotionale
  6. » Tipografie Baia Mare Ceconii
Adresa:
Baia Mare, Strada Europa nr. 83
Baia Mare, Strada Nicolae Iorga nr. 2

- Alo, v-am gasit pe Firme Baia Mare

0362-408.399 / 0722 366.945
Facebook:
Luni 08:00 - 18:00
Marti 08:00 - 18:00
Miercuri 08:00 - 18:00
Joi 08:00 - 18:00
Vineri 08:00 - 18:00
Sambata 08:00 - 14:00
Duminica Inchis
Descriere:

Tipografie Baia Mare Ceconii a pornit la inițiativa unor tineri entuziaști si a devenit rapid un nume cunoscut în lumea serviciilor tipografice

Tipografie Baia Mare Ceconii presteaza servicii atât in judetul Maramures, cât si în județele limitrofe. Dotările tehnice din prezent asigură îndeplinirea tuturor sarcinilor specifice acestei activități, de la pregatirea producției pâna la finisare-ambalare. Scopul nostru este acela de a oferi clienților noștri cea mai buna CALITATE la cel mai mic preț!

Ne aflăm intr-o competiție continuă datorită performanței tehnice căt și a personalului calificat, dorind să fim mereu primii. Oferim partenerilor noștri un pachet integrat care asigură toată gama de servicii. Incepem cu servicii de consultanță în realizarea produselor si terminam cu tiparirea acestora.

Valorile pe care le-am definit drept coordonate principale ale tipografiei Ceconii sunt calitatea, promptitudinea si flexibilitatea.

Calitatea este valoarea fundamentala pentru întreaga activitate a companiei. Urmarim constant ca produsele noastre sa fie executate la cele mai inalte standarde de calitate.
Promptitudinea executării comenzilor asigură companiei un flux continuu al activității. Aceasta valoare ofera partenerilor termene de livrare cât mai scurte.
Flexibilitatea în execuția comenzilor a fost impusă de necesitatea realizării unei game diverse de produse.

Cateva dintre serviciile pe care le ofera Ceconii, tipografie Baia Mare

Grafică pre-press, creaţie publicitară, DTP (Desktop Publishing), prelucrare digitala imagini, tehnoredactare, separaţie de culoare;

Editare de cărţi şi publicaţii periodice;

Tipar digital, tipar offset, tipar pe maşină rotativă, copiere (xerox), listare alb/negru şi color;

Plastifiere lucioasă sau mată, lăcuire UV totală sau selectivă, capsare, broşare.
Legare cu spiră metalică sau de plastic, fălţuire, biguire, ştanţare.

Între produsele realizate de noi se numără: pliante, reviste, calendare, mape, ecusoane, afişe, cataloage, fluturaşi (flyere). Producem materiale publicitare pe hârtie sau carton cretat lucios sau mat sau pe hârtie autoadezivă. Daca urmeaza sa aveti un eveniment fericit, va ajutam cu felicitări sau invitaţii.
Pentru business, suntem profesionisti cand vine vorba de cărţi de vizită, ecusoane, foi cu antet, etichete, rapoarte, liste sau brosuri. Vă invităm să apelaţi la serviciile noastre. Veti reveni cu drag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Trimite un mesaj firmei