De ce promovarea online e necesara

Promovarea online a fost intotdeauna neglijata de marea majoritate a firmelor mici si mijlocii. Cei care au ales sa isi adauge afacerea pe Google, Bing si Yahoo au facut un pas important pentru a fi gasiti in mediul online.
Cele trei motoare de cautare au fiecare o baza de date proprie si un antreprenor e incurajat sa isi inscrie gratuit firma pe aceste site-uri. Fiecare din aceste motoare de cautare are un algoritm complex de afisare a rezultatelor, iar acesta nu este explicat nicaieri, din motive de concurenta.

Deoarece Google, Yahoo si Bing incearca sa ofere rezultatele cele mai relevante si actuale in cautarile efectuate, ele nu se bazeaza in totalitate pe baza lor de date. La fiecare doua luni, cauta informatiile si pe alte site-uri de genul blog-urilor, site-urilor de anunturi si al directoarelor locale de firme. FirmeBaiaMare.ro este un director local unde o firma se poate promova cu toate informatiile necesare unui vizitator, care cauta produsele sau serviciile oferite de aceasta firma.

Daca datele lor, comparate cu datele de pe aceste site-uri, nu coincid, sau pur si simplu nu sunt gasite deloc pe alte site-uri, motoarele de cautare vor interpreta aceste rezultate ca fiind gresite in baza lor de date, sau mai putin importante. Asta inseamna ca firma dumneavoastra va fi afisata mai jos in rezultatele de cautare. Iar o pozitie mai joasa se traduce prin vizitatori mai putini si deci vanzari mai putine.

Daca firma exista in directoare locale de afaceri, atunci cand motoarele de cautare cauta informatii despre respectiva firma, gasesc aceste date si deci pozitionarea lor in rezultatele de cautare este mai buna.

FirmeBaiaMare.ro se implica activ in promovare firme Baia Mare, de aceea afaceri din orice domeniu sunt binevenite sa isi adauge informatiile pe site. Pentu orice detalii, ne puteti contacta aici. Va vom răspunde la orice alte întrebări legate de vizibilitatea firmei dumneavoastră în mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *