Greseli care indeparteaza clientii

In primul rand Firme Baia Mare va ureaza La Multi Ani si implinirea tuturor dorintelor. M-am gandit sa scriu despre cateva greseli pe care multe firme care au magazin fizic, le fac. Aceste greseli ar putea fi evitate printr-o schimbare de mentalitate. Voi da si solutii la problemele pe care eu le-am intalnit, deoarece acesta este scopul articolului.

Cea mai mare greseala pe care o fac magazinele este alegerea personalului dupa ureche. Un angajat plictisit sau care nu are chef sa interactioneze cu clientii este cea mai mare problema care o pot avea firmele. Ai produse de calitate, la preturi bune, dar angajatul tau ia clientii la misto, nu le da toate informatiile despre produs sau incearca sa le vanda altceva. Solutia in acest caz ar fi ca o persoana in care aveti incredere sa mearga si sa „cumpere” ceva de la voi din magazin. Apoi va poate detalia experienta avuta, ce a fost bine, ce a fost mai putin bine. Astfel, puteti face asemenea teste saptamanal, lunar sau cat de des credeti ca este nevoie ca sa va faceti o impresie legata de un angajat sau de procesul de vanzare.

Lipsa unei pagini Facebook este considerata o greseala. Recenziile pe care le primiti pe pagina de socializare sunt aur curat. Acolo va sunt spuse parerile clientilor, fara ca voi sa le cereti asta. Este un feedback real, sincer si obiectiv. Puteti invata foarte mult din aceste mesaje. Va incurajez sa creati o pagina de Facebook, daca nu aveti deja una.

De ce trebuie sa dau bani pe punga ? Aceasta nu este neaparat o greseala, dar este o mare problema cand suma ceruta pe punga este mai mare decat ar trebui. De exemplu cereti 1 leu pe o punga ordinara, care se rupe inainte sa ajunga clientul acasa cu ea. Daca tot cereti 1 leu, atunci oferiti-i ceva de calitate. Profitul ar trebui sa vina din produsele vandute, nu din punga de 0.1 lei, vanduta inzecit. Acel client sigur nu va va mai vizita, poate doar va pune o recenzie negativa pe pagina dumneavoastra de Facebook. O alta solutie ar fi sa aveti produse mai scumpe, astfel incat sa nu trebuiasca sa cereti bani si pe punga.

Incercati aceste solutii daca aveti un magazin fizic si faceti vreuna din aceste greseli.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *