excrocherie analize medicale gratuite baia mare

Țeapă analize medicale gratuite în Baia Mare

Atenție mare dacă sunteți sunat de o doamnă care vă spune că beneficiați de analize medicale gratuite, plătite de guvern, CNAS sau fonduri europene.
Am fost sunat de vreo trei ori de această firmă care promite analize medicale gratuite. Am amânat de fiecare dată, deoarece nu aveam timp, dar a treia oară am acceptat. M-a programat azi la ora 8:30. Sediul, undeva pe Bd. Republicii. Mi-a menționat să aduc și o sticlă de 200-500ml din apa pe care o beau, deoarece o vor testa și pe aceasta.
La sfârșitul conversației, mi-a zis că testele durează cam o ora și treizeci de minute.

Sceptic din fire, am căutat pe net dacă au mai fost persoane care au beneficiat de aceste servicii medicale gratuite în Baia Mare.
Am găsit în Iași o poveste identică. Diferite persoane erau chemate să își facă un set complet de analize medicale. Aceste teste erau pentru un spectru larg de afecțiuni sau boli, de prevenție și de identificare a predispoziției la anumite probleme de sănătate.
Am înțeles din descrierea lor că e vorba de niște șarlatani, care se dau doctori și există un test în care trebuie să ți în mână un dispozitiv cu led. Rezultatele normal că nu sunt bune, ele arătând că aveți arsen în organism. Urmează testul apei, care constă în introducerea unui electrod, care în reacție chimică cu mineralele din apă, o colorează și o face să arate ca o mocirlă.

Acum vine partea prezentării unui aparat minune, care vă purifică apa. Prezentarea durează cel mai mult, de fapt la asta stați aproximativ 30-45 minute. Prețul aparatului prezentat este de 2800 lei. Iar daca nu sunteți pe deplin convins că acest aparat vă va schimba viața, vi se oferă și o saltea cu biorezonanță, la pretul de 5000 ron.

Normal ca nu am mai mers, după ce am citit despre această excrocherie, și am scris acest articol ca să nu cadeți în plasa acestor persoane.
În cel mai bun caz, sunteți pus pe drumuri și vă pierdeți două ore degeaba.
Distribuiți acest articol, să afle cat mai multă lume despre acest nou mod de a fi înșelați. Această firmă din Baia Mare ar trebui reclamată la poliție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *